aprítógép teknamotor
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: MOBIL APRÍTÓGÉP - TÁRCSÁS

A berendezés leírása

A Skorpion 160 SD aprítógép az ágak, fatörzsek aprítására szolgál 160 mm átmérőig.

A Skorpion 160 SD aprítógép egy tárcsás aprító, pneumatikus kidobó rendszerrel a tárcsán. Az apríték kidobására  egy az alvázhoz képest 360º elfordítható kéményen át kerül sor. A vágórendszert tárcsa képezi 2 vágókéssel (mindkét oldalán élezett). A meghajtás rendszere kéthengeres léghűtéses (KOHLER Command PRO EFI ECH980; Briggs&Stratton VANGUARD EFI 37 vagy LONCIN LC2V90FD) 38; 37 vagy 32,6 LE teljesítményű motorból áll; vagy a meghajtást háromhengeres vízhűtéses 24,5 LE teljesítményű Lombardini KDW 1003 ipari motor végzi. A motor beépítésre került laminált poliészter motorházzal. Az alkalmazott 40 literes üzemanyag tartály lehetővé teszi a gép több órás üzemeltetését a terepen. Az aprítógép rendelkezik hidraulikus rendszerrel meghajtott anyagtovábbító görgőkkel, amelyeket a saját hidraulika szivattyúja táplál.

A Skorpion 160 SD aprítógép rendelkezik europai tanusítvánnyal, ami lehetővé teszi a gép regisztrálását és a közúti forgalomba helyezését.

Az aprítógép szerkezete ráfutófékkel és állóhelyzeti fékkel valamint gámbcsaphoz vagy vonószemhez használatos vonóhoroggal ellátott egytengelyes alvázra került elhelyezésre. Az aprítógép rendelkezik modern LED kázúti világítással.

Az aprítógép alapfelszereltségéhez tartozik az európai piacon elérhető egyik legmodernebb elektronikai rendszer No-stress, ami megelőzi a meghajtórendszer túlterhelését, az adagolórendszer automatikus pillanatnyi megállításával. Alapfunkciója a szünet – megállításon kívül a hátramenet –a fa átmeneti visszahúzása a vágórendszer átmeneti terhelés csákkentéséhez a túlterhelés időpontjában. A No-stress túlterhelés megelőző rendszer szerkeszthető programja lehetővé teszi egyszerű módszerrel a gép műkádési beállításainak megváltoztatását és annak hozzáigazítását az egyedi igényekhez. A „vastag fa” , „vékony fa” program lehetővé teszi az aprítógép munkamódjai kázátti gyors váltást az aktuálisan aprítandó anyaghoz és ezáltal az aprítógép hatékonyságának návelését. Ez a rendszer rendelkezik beépített munkaóra számlálóval.

A kapott apríték felhasználható közvetlenül kazánban való elégetésre, komposzt készítésére, dekorációs célokra, valamint aprítómalomban történő további aprítás után brikett és pelletgyártás alapanyagaként.

 

A műszaki adatai

A BERENDEZÉS TIPUSA

SKORPION 160 SD

Méretek (HxSxM) [mm] 3700 x 1760 x 2250
Súly [kg] 930
Ágátmérõ [mm] 160
Kések mennyisége 2 vágókés + 2 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 33-ig
Apritás teljesitménye [m3/ó] 12-ig
Aprítás szélessége [mm] 9 -11 között
Adagolás módja hidraulikus adagoló
Apritótárcsa átmérõ [mm] 550
Adagolótorok mérete (SxM) [mm] 285 x 165
A motor mûszaki adatai (Benzin)
Motor tipusa KOHLER Command PRO EFI ECH980
Briggs&Stratton VANGUARD EFI 37
LONCIN LC2V90FD
Lökettérfogat [cm3] 999
993
999
Motorteljesitmény [LE] 38
37
32,6
Hûtés módja léghűtés
Üzemanyag tipusa benzin
Üzemanyagtartály térfogata [l] 40
Inditás elektromos
A motor mûszaki adatai (Diesel)
Motor tipusa Lombardini KDW 1003
Lökettérfogat [cm3] 1028
Motorteljesitmény [LE] 24,5
Hûtés módja folyadék
Üzemanyag tipusa gázolaj
Üzemanyagtartály térfogata [l] 40
Inditás elektromos

 

Alapfelszereltség:

  • Üzemóra számláló.
  • Pótkerék.
  • Apríték kidobási magasság állítása.
  • Forgó csõ 360º.
  • No-stress rendszer.

 

Alternatív tartozék:

  • Kémény magasító.

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére