Skorpion 250 SDTG aprítógép
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: MOBIL APRÍTÓGÉP - TÁRCSÁS

A berendezés leírása

A Skorpion 250 SDTG aprítógép lánctalpas adagolóval az ágak, törzsek aprítására szalgál 250 mm átmérőig.

A lánctalpas adagolású Skorpion 250 SDTG tárcsás aprítógép hidraulikus kidobó rendszerrel a tárcsán. Az apríték kidobására az alvázhoz képes 360º-ban elfordítható kidobó kéményen keresztül kerül sor. A vágórendszert két vagy három mindkét oldalán élezett kés képezi. A meghajtást a Kohler vagy Hatz márkájú 74,8 LE folyadék hűtéses négyhengeres turbódízel motorja végzi, védőburkolattal. A 60 literes üzemanyag tartály alkalmazása lehetővé teszi a gép többórás üzemelését külterületen.

Az aprítógépre felszerelésre került hidraulikus meghajtó rendszer az anyag adagoláshoz, ami felső fogazott görgőből, valamint az összecsukható adagoló asztalba épített lánctalpas adagolóból áll. A görgőt és a lánctalpat az aprítógépre épített hidraulikus motorok hajtják.

A Skorpion 250 SDTG aprítógép rendelkezik europai tanusítvánnyal, ami lehetővé teszi a gép regisztrálását és a közúti forgalomba helyezését.

Az aprítógép szerkezete ráfutófékkel és állóhelyzeti fékkel valamint gámbcsaphoz vagy vonószemhez használatos vonóhoroggal ellátott egytengelyes alvázra került elhelyezésre. Az aprítógép rendelkezik modern LED kázúti világítással.

Az aprítógép alapfelszereltségéhez tartozik az európai piacon elérhető egyik legmodernebb elektronikai rendszer No-stress, ami megelőzi a meghajtórendszer túlterhelését, az adagolórendszer automatikus pillanatnyi megállításával. Alapfunkciója a szünet – megállításon kívül a hátramenet –a fa átmeneti visszahúzása a vágórendszer átmeneti terhelés csákkentéséhez a túlterhelés időpontjában. A No-stress túlterhelés megelőző rendszer szerkeszthető programja lehetővé teszi egyszerű módszerrel a gép műkádési beállításainak megváltoztatását és annak hozzáigazítását az egyedi igényekhez. A „vastag fa” , „vékony fa” program lehetővé teszi az aprítógép munkamódjai kázátti gyors váltást az aktuálisan aprítandó anyaghoz és ezáltal az aprítógép hatékonyságának návelését. Ez a rendszer rendelkezik beépített munkaóra számlálóval.

A kapott apríték felhasználható közvetlenül kazánban való elégetésre, komposzt készítésére, dekorációs célokra, valamint aprítómalomban történő további aprítás után brikett és pelletgyártás alapanyagaként.

 

A műszaki adatai

A BERENDEZÉS TIPUSA

SKORPION 250 SDTG

Méretek (HxSxM) [mm] 4500 (5160)* x 2030 x 2550
Súly [kg] 2220
Ágátmérõ [mm] 250
Kések mennyisége 2 vagy 3 vágókés + 2 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 42-ig
Apritás teljesitménye [m3/ó] 22-ig
Aprítás szélessége [mm] 9 -14 között
Adagolás módja hidraulikus adagoló
Apritótárcsa átmérõ [mm] 800
Adagolótorok mérete (SxM) [mm] 420 x 255
A motor mûszaki adatai
A motor mûszaki adatai KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Lökettérfogat [cm3]/tr 2482
1952
Motorteljesitmény [LE] 74,8
Hûtés módja folyadék
Üzemanyag tipusa gázolaj
Üzemanyagtartály térfogata [l] 60
Inditás elektromos

 ()* - kinyitás utáni méret, üzemelés alatt

 

Alapfelszereltség:

  • Üzemóra számláló
  • Pótkerék
  • Apríték kidobási magasság állítása
  • Forgó csõ 360º
  • No-stress rendszer

 

Alternatív tartozék:

  • Kémény magasító

 

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére