Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: MOBIL APRÍTÓGÉP - TÁRCSÁS

A berendezés leírása

A Skorpion 120 S aprítógép az ágak, fatörzsek aprítására szolgál 120 mm átmérőig.

A Skorpion 120 S aprítógép egy tárcsás aprító, pneumatikus kidobó rendszerrel a tárcsán. Az apríték kidobására  egy az alvázhoz képest 360º elfordítható kéményen át kerül sor. A vágórendszert tárcsa képezi 2 vágókéssel (mindkét oldalán élezett). A meghajtás rendszere kéthengeres léghűtéses 25 LE teljesítményű motorból áll. A motor laminált motorháztető védi. Az alkalmazott 40 literes üzemanyag tartály lehetővé teszi a gép több órás üzemeltetését a terepen. Az aprítógép rendelkezik hidraulikus rendszerrel meghajtott anyagtovábbító görgőkkel, amelyeket a saját hidraulika szivattyúja táplál.

A Skorpion 120 S aprítógép rendelkezik europai tanusítvánnyal, ami lehetővé teszi a gép regisztrálását és a közúti forgalomba helyezését.

Az aprítógép szerkezete ráfutófékkel és állóhelyzeti fékkel valamint gámbcsaphoz vagy vonószemhez használatos vonóhoroggal ellátott egytengelyes alvázra került elhelyezésre. Az aprítógép rendelkezik LED kázúti világítással.

Az aprítógép alapfelszereltségéhez tartozik az európai piacon elérhető egyik legmodernebb elektronikai rendszer No-stress, ami megelőzi a meghajtórendszer túlterhelését, az adagolórendszer automatikus pillanatnyi megállításával. Alapfunkciója a szünet – megállításon kívül a hátramenet –a fa átmeneti visszahúzása a vágórendszer átmeneti terhelés csákkentéséhez a túlterhelés időpontjában. A No-stress túlterhelés megelőző rendszer szerkeszthető programja lehetővé teszi egyszerű módszerrel a gép műkádési beállításainak megváltoztatását és annak hozzáigazítását az egyedi igényekhez. A „vastag fa” , „vékony fa” program lehetővé teszi az aprítógép munkamódjai kázátti gyors váltást az aktuálisan aprítandó anyaghoz és ezáltal az aprítógép hatékonyságának návelését. Ez a rendszer rendelkezik beépített munkaóra számlálóval.

A kapott apríték felhasználható közvetlenül kazánban való elégetésre, komposzt készítésére, dekorációs célokra, valamint aprítómalomban történő további aprítás után brikett és pelletgyártás alapanyagaként.

 

A műszaki adatai

A BERENDEZÉS TIPUSA

SKORPION 120 S

Méretek (hossz x szélesség x magasság) [mm] 3680 x 1760 x 2250
Súly [kg] 860
Ágátmérõ [mm] 120
Kések mennyisége 2 vágókés + 2 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 33-ig
Apritás teljesitménye [m3/ó] 8-ig
Aprítás szélessége [mm] fra 9 til 11
Adagolás módja hidraulikus adagoló
Apritótárcsa átmérõ [mm] 550
Adagolótorok mérete(szélesség x magasság) [mm] 285 x 165
A motor mûszaki adatai
Motor tipusa KOHLER CH742
Lökettérfogat [cm3] 747
Motorteljesitmény [LE] 25
Hûtés módja léghûtés
Üzemanyag tipusa benzin
Üzemanyagtartály térfogata [l] 40
Maximális üzemanyagfogyasztás [l/ó] 7,5
Inditás elektromos

 

Alapfelszereltség:

  • Üzemóra számláló
  • Pótkerék
  • Apríték kidobási magasság állítása
  • Forgó csõ 360º
  • No-stress rendszer

 

Alternatív tartozék:

  • Kémény magasító

 

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére