Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: TELEPÍTETT APRÍTÓGÉP

A berendezés leírása

Skorpion 350 EB aprítógép egy telepített forgódobos aprítógép lapos és kerek nyesedék, különböző fűrészüzemi és bútorüzemi hulladékok aprítására 350 mm szélességig.

Az aprítógép vezérlési rendszerével lehet végrehajtani a bekapcsolást, munkafolyamat ellenőrzést, túlterhelés ellenőrzését és a meghajtás kikapcsolását.

A berendezés vágórendszerét a 2, 3 vagy opcióban 4 vágókéssel,valamint egy ellenkéssel ellátott dob adja. Ezek, az erre a célra alkalmazott kések rozsdamentes és éltartó acélból készülnek, ami hosszúidejű élettartamot biztosít. A dobon alkalmatott kések száma valamint a rostafuratok nagysága lehetővé teszi a kívánt apríték méret elérését. Az adagolt anyag továbbítására az aprítógép garatába két fogazott továbbító görgővel történik, amelyek motoreduktor meghajtással rendelkeznek.

Az aprítógép főmeghajtását egy alacsony fordulatú villanymotor biztosítja. Ez a motor, a magas forulatú motorhoz képest stabilabb munkavégzéssel és nagyobb forgató nyomatékkal jellemezhető.Ugyanolyan motorteljesítmény mellett nagyobb az energia átvitele valamint a főmotoron alkalmazott megnövelt szíjkerék átmérő az ékszíjak élettartamát is megnöveli. A berendezés meghajtását egy 37 kW-os villanymotor teszi lehetővé.

Az aprítógép rendelkezik elektronikus munkafolyamat ellenőrző rendszerrel, amely automatikusan megelőzi a vágórendszer túlterhelését az adagoló rendszer átmeneti megállításával.

A Skorpion 350 EB aprítógép ugyanúgy együttműködhet szalagos, valamint vibrációs adagoló- szállító rendszerekkel is. A berendezés alapfelszereltségéhez tartozik az aprítógép, vezérlő szekrény, valamint opcionálisan az adagoló szállítóegység, valamint apríték szállító berendezés.

A kitermelt apríték használható közvetlenül kazánban való égetésre, vagy alapanyagaként a papírgyártáshoz, bútorlapok gyártásához, valamint őrlőmalmi másodszori aprítás után brikett és pelletgyártáshoz.

 

A műszaki adatai

A BERENDEZÉS TIPUSA

SKORPION 350 EB

Méretek (hossz x szélesség x magasság) [mm] 1950 x 1000 x 1260 (+400)*
Súly [kg] 1520**
Kések mennyisége 2 vágókés + 1 támasztókés
3 vágókés + 1 támasztókés
4 vágókés + 1 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 33-ig
Apritás teljesitménye [m3/ó] 12-ig
Aprítás szélessége [mm] 20-tõl 30-ig
15-tõl 25-ig
10-tõl 15-ig
Adagolótorok mérete(szélesség x magasság) [mm] 350 x 120
Vágódob átmérõje [mm] 420
Vágódob forgási sebessége [ford/min] 500
Adagolás módja szalag vagy vibrációs szállító
Fõmotor teljesítménye [kW] 37
Adagoló motorok teljesitménye [kW] 2 x 1,5
Átvételi szállító motor teljesítménye [kW] 1,1 (1,5)
()* - magasságnövelõ szerkezet
()** - a tömeg függ az aprítógép felszereltségétõl.

Alapfelszereltség:

  • vezérlõ szekrény,
  • túlterhelés elleni elektronikus rendszer.

Alternatív tartozék:

  • adagoló szalag,
  • apríték szalag,
  • állítható adagolási sebesség

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére