Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor
NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: SZÁLLÍTÓK

A berendezés leírása

Cégünk ajánlatában szerepelnek komplex megoldások az apríték szalagos és vibrációs rakodási- szállító rendszerére.

A professzionális tervező csoport előkészíti az Önök aprító berendezés parkjának tervét szállító egységgel együtt a rendelkezésükre álló hulladék és területi viszonyok figyelembe vételével.

A vibrációs asztalok a vibrációs anyagtovábbítókkal és szállítószalaggal való együttműködésre szolgálnak, a nagyobb mennyiségű adagolt anyag tárolását végzi, pl. homlokrakodóval, vagy villás targoncával helybe szállított anyag esetében. A vibrációs asztal részeit képezik a rugós elemekkel összekapcsolt fémláda, valamint tartókeret és meghajtás. A meghajtást elektromos motor végzi excenteren keresztül, ami kevesebb teljesítmény felvétel jellemez, ami az asztal vibrációs munkajellegéből következik. A helyi lehetőségek függvényében a vibrációs asztal alapra kerül, amelyen a hordozó keret nyugszik. A vibrációs asztalról az anyag  rázással kerül továbbításra a vibrációs anyagtovábbítóra, vagy a szállítószalagra. A vibrációs asztal, valamint a vibrációs szállító egység, vagy szállítószalag munkájának szinkronizálásával elérhető az aprítógép folyamatos anyagellátása aprítandó anyaggal.

A műszaki adatai

Az ajánlatunkban szerepel adagolás tároló vibrációs asztal az alábbi méretekben: 2x3m, 3x3m, 4x3m,5x3m, amelyeket 5,5 kW-tól 11 kW-ig tejedő teljesítményű motorok hajtanak.

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére