Dobos aprítógép Skorpion 350 SDB
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: MOBIL APRÍTÓGÉP - DOBOS

A berendezés leírása

Skorpion 350 SDB dobos aprítógép speciális utánfutó formájában, amely 250 mm-ig átmérőjű fa hulladékok aprítására szolgál.

Az aprítógép meghajtását a Kohler vagy Hatz cég négyhengeres turbó feltöltésű magas kompressziójú folyadék hűtésű robbanómotorja végzi 74,8 LE teljesítménnyel. A motor burkolata laminált poliészter.

Az aprítógépben alkalmazásra került fabehúzó rendszer, amely a lengőkarra épített fabehúzó és leszorító fogasgörgőből áll 380 mm átmérőben, valamint adagoló asztalból fogas lánctalpas adagolóval 750 mm hosszúságban, amely előtt kézzel zárható adagoló ajtó található. 

A 2 vágókés szektor rendszere a dobon (egy vágás egy teljes fordulatra) garantálja az aprítógép széleskörű lehetőségeit a meghajtó rendszer teljesítményéhez képest. A dob körül található rosta 30x30 vagy 50x50 mm lyukméretben garantálja az egységes méretű apríték gyártását (G30 és G50 szabványban).

A nagy terjedelmű fa adagolás 375 x 340 mm méretű garat lehetővé teszi az elágazó galyak és más terjedelmes fahulladék aprítását.

Az apríték továbbítását a rosta alól két csiga szállító végzi a kidobó ventilátorhoz, amelynek segítségével az apríték a kidobó kéményen kerül kidobásra. Az alkalmazott kidobó kémény csiga elfordítón nyugszik, amely segítségével könnyedén irányítható az apríték kidobás 360° szögben.

Az aprítógép szerkezete egytengelyes alvázra került telepítésre, amely rendelkezik ráfutó fékkel és rögzítő fékkel, valamint vontató kapcsolóval gömbcsaphoz vagy vontató szemhez. A speciális utánfutó formájú aprítógép lehetővé teszi a munkahelyek közötti gyors helyváltoztatást.

A Skorpion 350 SDB alapfelszereltségét képezi az Európában a legmodernebbnek számító No-stress rendszerek egyike. Automatikusan megelőzi a meghajtó rendszer túlterhelését az adagoló rendszer pillanatnyi megállításával.

A fahulladékból származó apríték felhasználható tüzelőanyagként, bútorlap gyártás alapanyagaként, vagy továbbfelszanálásra kalapácsos malmokban.

A Skorpion 350 SDB aprítógép megvásárlása optimális megoldás cégek és vállalatok számára, akik tevékenységüket modern és ökológiai irányba fejlesztik.

A műszaki adatai

A BERENDEZÉS TIPUSA

SKORPION 350 SDB

Méretek (hossz x szélesség x magasság) [mm] 4250 (4860)* x 1990 x 2530 (3360)*
Tömeg [kg] 2470
Anyag átmérõ [mm] törzs 250-ig
Kések száma [db] 2 vágó + 1 álló
Adagolási sebesség [fm/perc] 21-ig
Apritás teljesitménye [m3/ó] 16-ig
Apríték szélessége [mm] 28 mm-ig anyag függvényében
Adagolás fajtája görgõ és lánctalpas adagoló hidraulikus meghajtással
Vágódob átmérõje [mm] 520
Adagolótorok mérete(szélesség x magasság) [mm] 375 x 340
Rosta (szem) [mm] 30x30 vagy 50x50
A motor mûszaki adatai
A motor mûszaki adatai KOHLER KDI2504TCR
HATZ 4H50TICD
Lökettérfogat [cm3] 2482
1952
Motorteljesitmény [LE] 74,8
Hûtés módja folyadék
Üzemanyag tipusa gázolaj
Üzemanyagtartály térfogata [l] 60
Inditás elektromos
()* – méret kinyitás után.

Alap felszereltség:

  • Pótkerék.
  • Kidobócsõ csiga forgatással 360°, terelõlap.
  • Modern LED közúti világítás.
  • Saját hidraulika rendszer.
  • Túlterhelés elleni No–stress rendszer üzemóra számlálóval.

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére