TEKNAMOTOR, aprító, aprítók, daráló, darálók, faaprítók, gallyaprító, tuskómaró, tuskómaró, tarvágó, fűkasza, erdészeti gépek, fűkaszák, brikettálógép, pelletálógép, gallydaráló, gallyaprítók, pelletu/brikett és pellet gyártósor, malmok, hulladékok
Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Rólunk

A Teknamotor cég 1992-ben kezdte el a működésést, a sokéves tapasztalat és a kitartó munka eredményeképpen mára már cégünk a fafeldolgozó gépeket gyártó cégek élvonalába került.

 

Termékeink:

  • A fa ág- és gally hulladék feldolgozására alkalmas, forgalomba helyezési tanúsítvánnyal rendelkező mobil tárcsás-és dobos aprítógépek.
  • Telepített dobos-és tárcsás aprítógépek a fűrésztelepek fahulladékainak feldolgozására és az ehhez kapcsolódó adagoló és szállító berendezések (adagolók, vibrációs -és láncos asztalok) az ügyfél egyedi kérésének megfelelően kölönböző hosszúsági-és szélességi méretekben.
  • Kalapácsos darálók, apríték és szalma feldolgozásához.
  • A fakitermelés után hasznosítható tuskószedő rönkmarók.
 
A fahulladék feldolgozása és az aprítógépek tervezése és gyártása terén megszerzett sokéves tapasztalatunkkal professzionális szakértői segítséget biztosítunk a konkrét  igénynek megfelelő felhasználású és teljesítményű gép kiválasztásában. Az alkalmazottak magasfokú szakmai képzettségének és az ügyfelekkel való szoros együttműködésnek köszönhetően az egyedi igényeket is ki tudjuk elégíteni. Bizonyítva versenyképességünket, a gépeink magas minőségét és megbízható, hibamentes üzemelését a velük együttműködő partnereik is tanúsíthatják.

 

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére