Teknamotor na FacebookTeknamotor na Youtube
Skorpion Teknamotor

X

NÉZZE MEG A BERENDEZÉSEKET

Ajánlatok: TRAKTOR MŰKÖDTETÉSŰ-TÁRCSÁS APRÍTÓGÉP

A berendezés leírása

A Skorpion 160 R típusú aprítógép faágak, fatörzsek aprítására szolgál 160 mm átmérőig.

A Skorpion 160 R aprítógép forgótárcsás kivitelű, pneumatikus apríték kidobó rendszerrel a tárcsán. Az apríték kidobása az alvázhoz képest 360º-ban elforduló kéményen át történik. A hárompont felfüggesztési rendszerrel rendelkező aprítógép a 60 LE teljesítményű mezőgazdasági vontatóval való működtetésre alkalmas. Az aprító rendszert egy tárcsa képezi, amelyre (mindkét oldalán élezett) 2 vágókés került felerősítésre. A meghajtást a vontató teljesítményleadó tengelye TLT (540 ford/perc) továbbítja. Az aprítógép rendelkezik hidraulikus hajtórendszerű anyagtovábbító görgőkkel, amelyet a saját hidraulika szivattyúja táplál.

Az aprítógép alapfelszereltségéhez tartozik az európai piacon elérhető egyik legmodernebb elektronikai rendszer No-stress, ami megelőzi a meghajtórendszer túlterhelését, az adagolórendszer automatikus pillanatnyi megállításával. Alapfunkciója a szünet – megállításon kívül a hátramenet –a fa átmeneti visszahúzása a vágórendszer átmeneti terhelés csákkentéséhez a túlterhelés időpontjában. A No-stress túlterhelés megelőző rendszer szerkeszthető programja lehetővé teszi egyszerű módszerrel a gép műkádési beállításainak megváltoztatását és annak hozzáigazítását az egyedi igényekhez. A „vastag fa” , „vékony fa” program lehetővé teszi az aprítógép munkamódjai kázátti gyors váltást az aktuálisan aprítandó anyaghoz és ezáltal az aprítógép hatékonyságának návelését. Ez a rendszer rendelkezik beépített munkaóra számlálóval.

A kapott apríték felhasználható közvetlenül kazánban való elégetésre, komposzt készítésére, dekorációs célokra, valamint aprítómalomban történő további aprítás után brikett és pelletgyártás alapanyagaként.

 

A műszaki adatai

A BERENDEZÉS TIPUSA

SKORPION 160 R

Méretek (hossz x szélesség x magasság) [mm] 2320 x 1850 x 2320
Súly [kg] 640
Ágátmérõ [mm] 160
Kések mennyisége 2 vágókés + 2 támasztókés
Adagolási sebesség [fm/perc] 33-ig
Apritás teljesitménye [m3/ó] 12-ig
Aprítás szélessége [mm] 9 -11 között
Adagolás módja hidraulikus adagoló
Apritótárcsa átmérõ [mm] 550
Adagolótorok mérete(szélesség x magasság) [mm] 285 x 165
Meghajtás módja traktor (TLT) meghajtó orsóról
Traktor minimális teljesitménye [LE] 60

 

Alapfelszereltség:

  • az apríték kidobási magasságának szabályozása
  • 360º forgó csõ
  • TLT tengely
  • saját hidraulika rendszer
  • No-stress rendszer

 

Alternatív tartozék:

  • Kémény magasító

 

Kérdezzen

TEKNAMOTOR 2015
realizacja:dwarazy.com
oldal tetejére